Ders ve Uygulama
Videosu
İzleme Süresi
Çalışma Süresi
Katılımcı
Sağlık alanında araştırma yapıp ve makale yazan en kıdemli akademisyenin bile mutlaka kendisine göre yeni bir şeyler öğreneceği, bulabileceğiniz en iyi literatür tarama eğitimine hoşgeldiniz!
Doğru arama sorgusu ile, ne fazla geniş ne fazla dar, tam olması gerektiği gibi, kapsamlı ve eksiksiz bir sistematik literatür tarama nasıl yapılır, beraberce şifresini çözeceğiz!
3.000 TL
Kendinize en uygun takvimde öğrenin
Hazır 2 farklı pratik uygulaması ile kendinizi geliştirin
İstediğiniz zaman tekrar edin
Hazır çalışma programı ve e-posta yönlendirmeleriyle odaklı kalın
Bu eğitim için hazırladığımız öğrenim hedefleri ve çıktılarını yanda bulabilirsin.
Bu eğitimi hazırlarken - online olmasına rağmen - Miller piramidinde daha yüksek seviyelerdeki hedeflere erişmeni amaçladık.
Bol örnekler, uygulama gösterimi ve kendi kendine öğrenme örnekleri ile bu hedeflere ulaşman için en doğru içerik ve süreç akamedika'da...
Araştırma sorusunun temel özelliklerini tanımlayabilecek ve PICO veya PCO formatında araştırma sorusu oluşturabileceksin (Bilme ve Uygulama Seviyesi).
Oluşturduğun araştırma sorusunu temel alarak etkili bir arama sorgusu tasarlayabileceksin (Uygulama Seviyesi).
Veritabanları, dergi indeksleri ve atıf indekslerinin işlevsel farklarını açıklayabilecek ve her birinin araştırmadaki rolünü değerlendirebileceksin (Anlama ve Değerlendirme Seviyesi).
Bir derginin indekslerine dayanarak predatör olma ihtimalini analiz edebilecek ve bu doğrultuda uygun kaynak seçimi yapabileceksin (Analiz ve Değerlendirme Seviyesi).
Hazırladığın arama sorgusunu PubMed, Scopus, ve WOS gibi farklı indekslerde yürütmeyi gösterebilecek ve sonuçları değerlendirebileceksin (Uygulama ve Değerlendirme Seviyesi).
Arama çıktısını bir referans yönetim yazılımına aktarabilecek, ekip çalışmasına uygun ortak klasörler oluşturabilecek ve paylaşımlı çalışma alanında iş birliği yapabileceksin (Uygulama ve Yaratma Seviyesi).
3.000 TL
Bu eğitim seti daha önceden yapılmış canlı kurslarda alınan eğitim kayıtlarından hazırlanmıştır. İçerisinde herhangi bir canlı oturum, zoom oturumu ya da canlı yayın yer almamaktadır.
Prof. Dr.
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acil Tıp Anabilim Dalı, Öğretim Üyesi | Acıbadem MAA Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Eğitimi Doktora Öğrencisi | Uluslararası Acil Tıp Federasyonu (IFEM), Eğitim ve Çekirdek Müfredat Komitesi Üyesi | IFEM Araştırma Komitesi Yürütme Kurulu Üyesi | Türkiye Acil Tıp Derneği Travma Çalışma Grubu Başkanı | Acilci.Net Kurucusu | Akamedika Kurucusu | Stanford Dünyanın En Saygın Araştırmacıları Listesi '22 '23 ve '24
Travma, klinik karar verme kuralları, tanısal değerlik çalışmaları, istatistik ve araştırma bilimi üzerine çalışmakta olup 100'den fazla yayını ve 7.000'den fazla atıfı bulunmaktadır. TATD bünyesinde Yönetim Kurulu Üyeliği (3 dönem), Medya Komitesi Başkanlığı, Eğitim Komitesi Başkanlığı, Acil Tıp Akademisi Başkanlığı, Türkiye Acil Tıp Dergisi Başeditörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Genç akademisyenler için 10 yılı aşkın süredir istatistik, araştırma bilimi ve akademik yazarlık üzerine eğitimler vermektedir. Aynı zamanda Acil Tıp camiasının sevilen Türkçe Rock cover grubu Rule/Out'un basçısıdır.
Prof. Dr.
SBÜ Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, Eğitim Görevlisi | Türkiye Acil Tıp Derneği Araştırma Komitesi Sekreteri
Çeşitli uluslararası indekslerde taranan 100’den fazla yayını 800’den fazla atıfı mevcut olup H-indeksi 18’dir. Türkiye Acil Tıp Derneği’nde (TATD) Acil Tıp Akademisi Sekreterliği, Türkiye Acil Tıp Dergisi baş editörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Halen TATD Araştırma Komisyonu Başkanlığı (‘23-’25) görevini yürütmektedir. Bilimsel merakı dışında kampçılık ve bonzai tutkuları arasındadır.
Doç. Dr.
SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, Eğitim Görevlisi | Türkiye Acil Tıp Derneği Araştırma Komitesi Başkanı
Çeşitli uluslararası indekslerde taranan 100’den fazla yayını 700’den fazla atıfı mevcut olup H-indeksi 16’dır. Türkiye Acil Tıp Derneği’nde (TATD) Acil Tıp Akademisi Sekreterliği, Ulusal Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu üyeliği, Türkiye Acil Tıp Dergisi baş editörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Halen TATD Araştırma Komisyonu Başkanlığı (‘23-’25) görevini yürütmektedir. Bilimsel merakı dışında fotoğrafçılık, grafik & tasarım, resim, motosiklet, dağcılık ve kampçılık tutkuları mevcut olup aynı zamanda iflah olmaz bir hayvan severdir.
Ali C., Doçent Doktor, Genel Cerrahi Uzmanı
Güney P., Uzman Doktor, Yoğun Bakım Yan Dal Asistanı
Selin Y.., Asistan Doktor, İç Hastalıları
Prof. Dr. Serhat Bor
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroenteroloji Bilim Dalı
Fonksiyonel Barsak Hastalıkları Derneği Başkanı.
Modern eğitim teknikleri düşünülerek profesyonelce hazırlanmış, kapsamlı içerikler, doğru kaynaklar ve tecrübeli eğitmenleriyle profesyonel ve akademik gelişiminizde en doğru tercih: Akamedika...